Cercar propietats

Cercar per referència
Anar
Seleccioneu la Població
Seleccioneu rang de Preus
Tipus d'Immoble
Dormitoris
Banys
000
Propietats trobades Veure propietats Eliminar filtres
(0)Recerques realitzadesVeure recerques
ALQUILERES DIRECTOS BONANOVA , busca l'immoble que més s'adapta a les teves necessitats

Qui som

Alquileres Directos

És una empresa de Grup Bonanova que compta amb una àmplia experiència en el sector immobiliari. Els nostres principals valors són la formalitat i la responsabilitat en la gestió de les nostres propietats. La nostra oferta compta amb una àmplia gamma d'immobles de lloguer: habitatges, locals comercials, naus industrials, oficines, edificis familiars i empresarials, que donen resposta a múltiples opcions de demanda dels nostres clients: mar o muntanya, costa o interior, poble o ciutat , habitatge d'estiueig o per tot l'any, magatzems industrials, edificis d'habitatges o holding empresarial.

Experiència, professionalitat i esperit empresarial

Grup Bonanova és una organització empresarial amb una cultura pròpia i un equip de persones que li donen dinamisme, projecció i vida. Des que es va fundar, el 1888, ha crescut comptant amb el compromís de generacions de treball i dedicació. Grup Bonanova té empreses en els sectors immobiliari, hostaleria, estacions de servei, aparcaments i agricultura. En tots aquests camps té un lema en comú: qualitat en el servei i proximitat en l'atenció al client.

GRUP BONANOVA

Hotels

La línia de negoci destinada a l'explotació d'hotels de Grup Bonanova, gràcies a la cadena del grup City Hotels, ofereix un magnífic servei en emplaçaments privilegiats, on funcionalitat i bon gust constitueixen imperatius necessaris.

Immobles

El sector d'immobles de Grup Bonanova està format per una àmplia oferta de propietats: habitatges, locals comercials, naus industrials, oficines, edificis familiars i empresarials, etc. El lloguer d'aquests immobles de prestigi es desenvolupa a través de Alquileres Directos.

Agrícola

El sector agrícola de Grup Bonanova està especialitzat en la innovació i la comercialització de la llavor de patata, tant d'importació de països de tot el món, com de producció nacional. Aquesta activitat es desenvolupa a través de les empreses Ganduxer Floriach SL, Monsan SL i Patates Majó S.L.

Estacions de servei i pàrquings

Grup Bonanova té estacions de servei i pàrquings en ubicacions privilegiades de tot el territori català: Barcelona, Vallrromanes, Mataró ...

Programa de descomptes Tristar

Amb la targeta Tristar, els nostres clients poden gaudir de descomptes i avantatges en els establiments que formen part del programa. Visiteu el web de Tristar per més informació.

Avui a Barcelona
Gestionar consentimiento